Schuif in het Vrouw! Paviljoen aan bij leuke en inspirerende presentaties

Energy-class

Bij Vrouw! geef ik 3 workshops:

  • De wet van de aantrekkingskracht en kinderen / school
  • De wet van de aantrekkingskracht en meer geld
  • De wet van de aantrekkingskracht en relaties


Bewust, Expres, Positief denken

Voor iedereen die een verandering in zijn leven wil. De energy-class leert je een nieuw dagelijks ritueel op basis van wet van de aantrekkingskracht. Het doel is om je zo positief mogelijk te voelen en je dag/week zo goed mogelijk te beginnen. Je bent zelf het belangrijkste instrument!

De energy-class is een soort yoga voor je dagelijkse flow.

Als je in google probleem intoetst krijg je in 0,125 sec. nog veel meer problemen en zo is het in het leven ook.

Wat  je bereikt met deze workshop is, dat je bewust wordt van wat je intoetst (gedachten en gevoelens) en wat het resultaat daarvan is. We gaan aan de slag met de processen van Abraham Hicks en leer  je HOE je, je eigen leven creëert! Voor iedereen die een verandering in zijn leven wil. Je kunt het zelf! Wees enkel afhankelijk van jezelf. En als je het eenmaal weet hoe, dan weet je het voor altijd!

Ik bied verschillende workshops aan voor o.a teambuilding, maar ook ondernemers kunnen bij mij terecht en binnenkort start ik met het energy-café. Ik geef daarnaast ook masterclasses aan coaches welke hun kennis van de  wet van de aantrekkingskracht willen verbreden.

Voor meer info kijk

Op energy-class.nl
Of bel 06-24178981
Mail energy-class@hotmail.com

Heb jij last van je hormonen? Wil jij je weer energiek en gelukkig voelen? Kom naar de workshops tijdens de Vrouw! Beurs en krijg allemaal handige tips en trucs om weer (snel) in balans te komen!

Energie Fabriek geeft op Vrouw! twee verschillende presentaties:

  1. Wat kun je doen aan 3 veelvoorkomende vrouwenkwalen
  2. Wat doet stress met je hormonen?

Wat kan de Energie|Fabriek voor jou doen?

Je hebt (vage) klachten en weinig energie. Jij wilt je weer gezond en energiek voelen, zodat je weer kunt doen wat je graag wilt doen en er het beste uit halen.

Energie kwijtraken is een proces, net als energie terugkrijgen. Ik vergelijk dit proces met een fabriek: in een fabriek heeft elke machine een functie, er staan alleen machines die iets toevoegen aan de productie. Gaat er in een fabrieksproces iets mis, een machine hapert of je haalt er één weg, dan heeft dit effect op het eindproduct. Zo is het ook met jouw lichaam en geest. Elk onderdeel heeft een functie en elke functie heeft effect op een andere.

Zit jij in een ‘productieproces’ wat niet lekker loopt? Krijgen klachten en stress steeds meer grip op je en weet je niet meer hoe je goed voor jezelf moet zorgen? Maar weet je eigenlijk niet waar het in jouw ‘productieproces’ mis gaat? Bij welke ‘machine’ het hapert?

De Energie|Fabriek kan je helpen met 3 eenvoudige stappen en na deze 3 stappen is er weer sprake van een ‘ stuur’ en lachen de mogelijkheden weer toe!

Inspiratiepartners

Wij zijn Lucia en Nienke en samen zijn we Inspiratiepartners. We geven trainingen, workshops en spreken voor groepen. Ben jij niet helemaal blij met je leven zoals het nu is? Heb je een baan die je niet zo leuk vindt? Voel je je vaak gestrest of onbegrepen? Of heb je weinig energie? Wij geloven dat je je leven zo kunt inrichten zoals jij dat graag wilt. Weet je niet hoe je dat voor elkaar moet krijgen? Kom even langs bij onze workshop of stand en ontdek hoe jij meer geluk in je leven creëert.

Van Nature Kind

Als kindertolk vertaal ik de boodschappen die kinderen aan de wereld geven. Een boodschap die bestaat uit pure liefde. Wanneer een kind gedrag laat zien welke wij niet gewenst of zorgwekkend vinden is dit moeilijk. Voor zowel jou als ouder als voor je kind. En toch kan juist dit ‘lastige’ gedrag de sleutel zijn naar een positievere ontwikkeling binnen het gezin.

Als kindertolk ga ik het gedrag, spel, de lichamelijke klachten of de ontwikkeling van jullie kind op een methodische wijze vertalen. Na de vertaling zal jij als ouder geraakt worden. Dit geeft inzicht en motivatie! Jullie zullen er beide beter van worden!

Hoe mooi is dat, om te mogen ervaren dat je kind onvoorwaardelijk van jou houdt! Jij als vrouw, als moeder zult hier sterker uit komen! Jouw kind ziet waar jouw talenten liggen welke jij nu niet gebruikt! Stel je eens voor dat je die wel mag gaan gebruiken en inzien!

Tot ziens op de beurs!

www.vannaturekind.nl

Groet,  Antje vd Veen

No guts, no glory!

Kom langs tijdens Vrouw! en doe mee met de gratis workshop ‘no guts, no glory’ van Loft Coaching en ontdek waar jouw talent ligt. Want als je weet, waar je talent, kracht en drijfveren liggen, kun je verder met het uitstippelen van je loopbaankoers. Hoe leuk is dat?

In de mini workshop maak je kennis met mijn manier van werken/ coachen. Na afloop van heb je een paar concrete handvatten, die je kunt toepassen bij het vervolg(en) van je loopbaan.

Vrijdag 10 maart: 13.30 uur

Zaterdag 11 maart: 10.30 uur

Zondag 12 maart: 10.30 uur

Je leert het meest, als je uit je comfort-zone stapt, ik zie je dus graag op de beurs!

www.loftcoaching.nl