Vrouw! is dé ultieme dag uit

Vrouw! is dé ultieme dag uit

LEEUWARDEN – Dompel jezelf van 11 t/m 13 maart 2016 weer helemaal onder in de wereld van Vrouw! Het WTC Expo in Leeuwarden is drie dagen lang een paradijs voor de vrouw. Ben jij er al weer klaar voor? Een dag lang shoppen, genieten van beautybehandelingen, een wijntje op het terras, lekker eten, live optredens en trends spotten tijdens de Vrouw! modeshow. Vrouw! is de start van de lente, tijd om jezelf en je huis summerproof te maken. Het is dé ultieme dag uit in het vroege voorjaar!

“Op Vrouw! geniet je ge­garandeerd” , “alle zintuigen worden geprikkeld”, “na zo’n dag voelt iedereen zich op en top vrouw!”, zijn veel genoem­de kreten van bezoekers. Vrouw! is dan ook meer dan alleen een dag shoppen, het is een totaalbeleving. Je ontdekt er dé mode-, beauty-, en interieurtrends voor 2016. Je schuift aan bij workshops, geniet van shows en krijgt er advies op het gebied van sport, voeding, kleur, stijl, haar en make-up.

Nieuw!
Geniet dit jaar van een heerlijke beauty workshop met de producten van Zarqa. Terug van weggeweest is het 100% selfmadeplein, waar je de hele dag aan kunt schuiven bij één van de creatieve workshops. Nieuw is ook het groots opgezette foodplein, een ware culinaire smaakexplosie waar vele internationale keukens worden bediend. Raak geïnspireerd door de heerlijke proeverijen, demonstraties en workshops op het gebied van eten en lekkere drankjes van o.a. Hooghoudt, Jamin, Vinny & Jo, Diaki, Hello Fresh, Gecko en Afiyet Olsun.

Volop activiteiten
De beurs staat bol van de activiteiten. Op vrijdag 11 maart is er tussen 17.00 en 19.30 in samenwerking met Kelder65 de hoge hakken en bubbels bingo. Onder het genot van een hapje en drankje maak je kans op fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemers. Live optredens en shows ontbreken uiteraard ook niet op de beurs. De befaamde Vrouw! modeshow laat je trends zien voor komend voorjaar. Iedere dag kun je meeswingen met Yes-R en DanceCompany zet speciaal voor Vrouw! een show in elkaar.

Facts
♥ shoppen bij 230 winkels onder één dak
♥ spectaculaire Vrouw! modeshow
♥ kooktheater + foodplein
♥ creatieve workshops
♥ het gezicht van Vrouw! 2017
♥ live optredens
♥ en nog veel meer….

100% Selfmade

Tres Jolie – maak je eigen interieur moodboard
A&A for you – maak zelf een ketting voor dit voorjaar
Starstyle Fotografie – leg je dag Vrouw! vast met een minishoot incl. foto op formaat
Label26 – workshop krijtverf, tover een schattig huisje om in een hippe woonaccessoire
Breibistro – haken is ZEN….ga met een eigen gehaakte sjaal de lente in!
Juwelier Vrielink – kom je eigen unieke zilveren hanger maken
De Smulfabriek – workshops cupcakes maken