Vrouw! 10 jaar, een frisse blik op de toekomst!

Vrouw! 10 jaar, een frisse blik op de toekomst!

Op 10, 11 en 12 maart 2017 vindt in het WTC Expo Leeuwarden de tiende editie plaats van het succesvolle vrouwenevent Vrouw! In tien jaar tijd is de beurs uitgegroeid tot hét toonaangevende vrouwen-evenement van Noord-Nederland. Naast jaarlijks een groei van de beurs in bezetting is de beurs bij steeds meer vrouwen als vast punt in de agenda komen te staan.

Het begon in 2008 met 9.331 bezoekers en 9 edities later, de 2016 editie, brachten maar liefst 24.000 enthousiaste en kooplustige vrouwen een bezoek. Denk je eens in: 24.000 vrouwen, die drie dagen lang shoppen naar de hipste kleding, de mooiste make-up en de fijnste dingen voor hun kinderen en interieur. 24.000 vrouwen, die zich in twee hallen laten verleiden en samen op zoek gaan naar een verhaal: de ultieme totaalbeleving. En daar kun jij als ondernemer straks deel van uit maken!

Vrouw! 2.0
Tien jaar Vrouw! is een jubileum om trots op te zijn. Tijd voor een feestje en een moment om terug te blikken op de mooie en succesvolle afgelopen jaren. Maar ook zeker het moment om met een frisse blik naar de toekomst van Vrouw! te kijken. Hier hoort ook een nieuw en fris uiterlijk bij vinden wij. Momenteel wordt er door ons communicatiebureau hard gewerkt aan de nieuwe stijl. Wij zijn erg enthousiast, het beeld is meer van deze tijd en ‘volwassen’. Naast de nieuwe Vrouw! stijl gaan we het nieuwe jaar ook knallend in met een nieuwe website. Nog even geduld dus maar houdt uw mailbox en/of brievenbus in de gaten! Tot die tijd kunt u voor uitgebreide informatie terecht op de huidige website van Vrouw!.

Nog niet ingeschreven?
Vrouw! 2017 belooft een fantastisch event te worden. Niet alleen de uitingen en website van Vrouw! worden vernieuwd maar ook de catwalk krijgt een nieuw uiterlijk. Naast onze eigen Vrouw! modeshow komt ook OSO Couture met een High Fashion show. OSO Couture doet in februari mee aan de Amsterdam Fashion week. In hal 1 wordt dit jaar een intieme setting met podium geplaatst voor het geven van korte presentaties en/of workshops. Wilt u uw product of dienst extra onder de aandacht brengen? We denken graag met u mee.

Heeft u nog niet ingeschreven maar wilt u zeker zijn van een plek op de beurs, schrijf dan snel in. We krijgen dagelijks nieuwe aanvragen en inschrijvingen binnen, en kunnen nu nog rekening houden met uw voorkeur. Bepaalde kledingsegmenten zijn door de vele aanvragen al volgeboekt, vraag naar de mogelijkheden hierin. Voor de overige segmenten,  food, interieur, beauty, gezondheid en kind kunnen wij u zeker nog een platform bieden voor een uitstekende presentatie. Inschrijven kan gemakkelijk via het online inschrijfformulier.

We begroeten u graag als deelnemer op de jubileumeditie van Vrouw!

Met vriendelijke groet,
Anouk Kuperus                             Emmy Dijkstra
Beursmanager Vrouw!                 Projectmanager Vrouw!