Vrouw! viert feest!

Het is bijna zo ver, het ultieme vrouwen event van Noord-Nederland vindt op 10, 11 en 12 maart 2017 plaats. Dit jaar wordt de jubileum editie van Vrouw! gevierd met een nieuwe huisstijl en vele verrassingen voor onze trouwe bezoekers! Tijdens Vrouw! word je meegenomen in een totaalbeleving. Vrouw! biedt de ultieme combinatie van samen shoppen, lekker eten, trends spotten, fashionshows bezoeken, beautybehandelingen ondergaan en workshops volgen. Ervaar alles op het gebied van beauty, fashion, food, gezondheid en spot de laatste trends.

 

Nieuwe website Live
Onze nieuwe website is live, overzichtelijker en helemaal in de nieuwe Vrouw! stijl. Check deze snel! Je vindt er alle informatie over de deelnemers, het programma, de activiteiten en kaartverkoop. We houden je via de website op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent Vrouw!.

Heb je onze facebook pagina ook al geliked? Wekelijks worden ook hier nieuwtjes geplaatst over de beurs en zijn er regelmatig leuke win-acties!

 

Cadeautje van Vrouw! voor jou
Zonder cadeautjes is het natuurlijk geen feest! Daarom krijg je bij aankoop van je online ticket voor 1 februari een gratis Vrouw! shopper. Deze exclusieve Vrouw! shopper is speciaal voor jou gemaakt. Dus wees er snel bij! Koop direct kaarten.

 

 

High Fashion Show
Op vrijdagavond kun je genieten van de prachtige High Fashion couture van Oso Couture. In februari staat hij nog op de Amsterdam Fashionweek. Tijdens Vrouw! laat hij een deel van zijn nieuwe collectie zien, hoe leuk is dat!

 

 

Kappersshow
Benieuwd wat de haartrends zijn voor komend voorjaar? Richard Jordan van Jordan Kappers geeft Internationaal presentaties en kappersshows. Tijdens de tiende editie van Vrouw! staat hij met een spectaculaire kappersshows op het hoofdpodium. Na deze show ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste trends.


Exposanten uitgelicht

Benieuwd welke exposanten aanwezig zijn tijdens de tiende editie van Vrouw!? Op de website van Vrouw! vindt je een overzicht van de exposanten tijdens Vrouw!. Deze wordt dagelijks aangevuld. Leuk om alvast te melden is dat Bloomon aanwezig is en de hallen gaat voorzien van prachtige grote en kleine bloemstukken. Bekijk ze snel.

 

Openingstijden
Mocht je van plan zijn om Vrouw! 2017 te bezoeken dan zijn de deuren geopend in het weekend van:

Vrijdag 10 maart 2017 13.00 – 22.00 Zaterdag 11 maart 2017 10.00 – 18.00 Zondag 12 maart 2017 10.00 – 18.00