Vrouw! 2018, Save the date!

Hét grootste vrouwenevent van Noord-Nederland komt er weer aan! Op 9, 10 en 11 maart 2018 vindt de 11e editie van Vrouw! plaats. Vrouwen ervaren de beurs als een totaalbeleving waar van alles te doen is zoals: shoppen, trends spotten, lekker eten, fashionshows, beautybehandelingen, live optredens en workshops. Je ontdekt er dé mode- en interieurtrends voor 2018 en krijgt advies op het gebied van kleur, stijl, haar en make-up. Kortom: Vrouw! is de ultieme dag uit!  

 

Gratis Vrouw! shopper
Ook dit jaar hebben we weer een te gekke Vrouw! shopper. Een stijlvolle, vilten tas die exclusief op Vrouw! te krijgen is. Ontvang deze shopper helemaal gratis bij aankoop van een Early Bird ticket voor Vrouw! 2018. Wees er snel bij want op=op! Koop hier je Early Bird ticket.

 

 

 

Win een verwenarrangement voor 2 personen bij Post-Plaza Hotel & Grand Café t.w.v. €229,00! 

Ben jij door de decemberdrukte ook toe aan een beetje ontspanning? Doe dan mee aan onze kerst win-actie! We geven voor twee personen een compleet verzorgd verwenweekend weg bij Post-Plaza ter waarde van €229,00. Wat moet je doen? Volg onze Facebookpagina, like en deel het actiebericht, tag de persoon met wie je samen wilt ontspannen in Post-Plaza en vertel ons voor 26 december waarom jullie dit verdienen.

Het verwenarrangement bestaat uit:
– Een heerlijke uitgebreide High Tea in het Grand Café op de dag van aankomst
– Overnachting in een Deluxe kamer
– Overheerlijk Fries ontbijt voor 2 personen
– Gebruik van sauna & Turks Stoombad
– Gebruik van badjas en slippers
– Late check-out tot 13.00 uur zodat je lekker lang van de faciliteiten gebruik kan maken

Wil je meer te weten komen over Post-Plaza? Kom dan langs op Vrouw! 2018 waar Post-Plaza aanwezig is als exposant.

 

It’s official, Vrouw! heeft Instagram!
Blijf op de hoogte van Vrouw! door ons te volgen op onze social media kanalen! Vrouw! is al jaren actief op Facebook en is nu ook op Instagram te vinden. Op Facebook en Instagram plaatsen we wekelijks nieuws over Vrouw! en vind je regelmatig leuke tips & tricks. Wil jij niks missen van Vrouw!? Volg ons dan op Facebook en Instagram! Houd ook onze website in de gaten voor meer informatie over onze deelnemers, het programma en de activiteiten van Vrouw! 2018.

 

Openingstijden
Mocht je van plan zijn om Vrouw! 2018 te bezoeken dan zijn de deuren geopend in het weekend van:

Vrijdag 10 maart 2018 13.00 – 22.00

Zaterdag 11 maart 2018 10.00 – 18.00

Zondag 12 maart 2018 10.00 – 18.00

Tot ziens op Vrouw! 2018.