Beleef jouw ultieme dag op Vrouw! 2018

Het hangt al een poosje in de lucht en bij heel veel vrouwen staat 9 tot en met 11 maart 2018 al maanden in hun agenda genoteerd: Vrouw! komt er weer aan. Tijdens deze frisse en verrassende elfde editie staat het WTC Expo in Leeuwarden helemaal in het teken van alles wat vrouwen boeit en bindt.

Tijdens Vrouw! kom je samen om heerlijk te sneupen, shoppen, kletsen en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Schrijf je in voor de verschillende workshops en doe eindeloos inspiratie op. Want ook dat is Vrouw! Laat je een dag lang onderdompelen in alles wat er te beleven is op het gebied van fashion, beauty, health en lifestyle.

 

North Model Search 

Voor de jongere dames (en jongens!) is er dit jaar een spannende, nieuwe wedstijd. North Model Scouting organiseert tijdens Vrouw! de professionele North Model Search. Word ontdekt en ga aan de slag voor internationale modellenbureaus. Tijdens een repetitie op de catwalk van een echte catwalkcoach leer je hoe je jezelf optimaal kunt presenteren.

 

Spectaculaire optredens 

Demi van Wijngaarden is één van de hoofdacts op het hoofdpodium. Je kent haar van The Voice of Holland, waar ze nog steeds in de race zit in het team van Ali B. Op zondag zal Danny Froger Vrouw! bezoeken. Danny heeft zich helemaal losgemaakt van de titel ‘zoon van’ en weet, als uitstekende performer, als geen ander het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Laat je eindeloos inspireren 

Ben je op zoek naar veel leuks voor je uiterlijk? Neem dan een kijkje op het beautyplein. Hier worden onder meer metamorfoses door Izé Personal 2 Style gegeven. Voor de nieuwste interieurtrends kom je langs op het Wooninspiratie plein, waar interieurstyliste WonenbyEs de workshops ‘Ontdek jouw woonstijl’ geeft. Samen met jou pakt ze je woonfrustraties aan.

Het volledige programma, alle deelnemers, activiteiten en het laatste nieuws vind je op www.vrouw-beurs.nl.

Blijf op de hoogte van Vrouw! en volg ons op Facebook en Instagram 

 

Entreeprijzen                                             Beursdagen 

Entreeprijs kassa €11,50                        Vrijdag 9 maart 13.00 – 22.00 uur
Online kaartverkoop €9,50                   Zaterdag 10 maart 10.00 – 18.00 uur
Parkeren €4,00                                       Zondag 11 maart 10.00 – 18.00 uur

Kinderen tot en met 12 jaar gratis entree*
* Onder begeleiding van minimaal één volwassene

 

Koop direct online je ticket met € 2,00 korting

 

Tot ziens op Vrouw! 2018.