Vrouw! maakt zich op voor kerst!

Met de decembermaand voor de deur zijn de voorbereidingen voor Vrouw! 2019 in volle gang! De eerste workshops zijn bekend en vele vertrouwde en nieuwe deelnemers zijn aanwezig op Vrouw! van 8 t/m 10 maart 2019. Wij kunnen nu al niet wachten tot maart!

Early Bird ticketverkoop binnenkort van start!
Kan jij niet wachten om je ticket voor Vrouw! te bemachtigen? Nog héél even geduld! We kunnen nog niet te veel verklappen, maar binnenkort start de Early Bird ticketverkoop voor Vrouw!. Bij de aanschaf van je Early Bird ticket ontvang je niet alleen korting, maar ook nog eens een geweldig cadeau! Wat dit is? Daar vertellen we binnenkort meer over! Stay tuned!

Vrouw! viert de feestdagen
December staat volledig in het teken van de feestdagen, glitter & glamour en elkaar verwennen met cadeautjes en héél veel liefde. Daarom gaan we in december Early Bird tickets weggeven! Houdt onze Facebook en Instagram goed in de gaten en mis het niet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden Vrouw! 2018
Zet de volgende data en tijden van Vrouw! 2019 vast in je agenda:

Vrijdag 8 maart 2019 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9 maart 2019 10.00 – 18.00 uur
Zondag 10 maart 2019 10.00 – 18.00 uur

Tot ziens op Vrouw!