Het aftellen naar Vrouw! kan beginnen!

Vrouw! 2019 staat weer voor de deur! Op 8, 9 en 10 maart 2019 is WTC Expo in Leeuwarden omgetoverd tot een wereld vol beauty, health, fashion, lifestyle én food & drinks. Shop er dit jaar op los bij meer dan 240 winkels, laat je in de watten leggen op het beautyplein, wees creatief met leuke workshops en doe inspiratie op tijdens de spetterende Vrouw! modeshow. En dat allemaal onder één dak!

Spetterende shows en optredens
Benieuwd naar de laatste voorjaarstrends? Dan mag je de Vrouw! modeshow niet missen!. Het is dé plek om je onder genot van een hapje en drankje te laten inspireren door de nieuwste fashionitems.

Voor een muzikale break tijdens het shoppen geniet je van spectaculaire live optredens van Bram Houg, Ronald Klungel en Silke van de Klundert bekend van The Voice of Holland. Als dynamische duo’s verzorgen zij iedere dag heerlijke sounds en fijne deuntjes.

Word ontdekt als model op Vrouw!
Wil jij volgend jaar zelf als model meelopen in de Vrouw! modeshow? Dat kan! Doe tijdens Vrouw! mee met de Jamm Model Search op zaterdag 9 maart en word ontdekt als model! Maak kans om aangesloten te worden bij Jamm Models en volgend jaar mee te lopen tijdens de Vrouw! modeshow. Hier vind je meer informatie over het dagprogramma en de Model Search for all sizes and ages.

Interesse in deelname? Meld je aan via het inschrijfformulier of via info@jammmodels.nl.

Vrouw! 2019 is op vrijdag 8 maart geopend van 13.00 – 22.00 uur en op zaterdag 9 en zondag 10 maart van 10.00 – 18.00 uur.