Blik samen met ons terug op een fantastische editie Vrouw!

Wat was Vrouw! dit jaar een fantastisch feest! Met méér dan 260 deelnemers op het gebied van beauty, health, fashion, lifestyle én food & drinks, spetterende modeshows, creatieve workshops én nog veel meer was het een geweldig weekend Vrouw!. Iedereen bedankt voor het brengen van een bezoek en we zien je graag van 13 t/m 15 maart terug op Vrouw! 2020.

Geniet samen met ons nog één meer mee van Vrouw! met de aftermovie!

 

 

 

 

 

 

Keep in touch!
Het hele jaar door is Vrouw! actief op social media. Keep in touch en volg ons op Facebook en Instagram! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en doe je mee met te gekke win-acties! Zet de datum voor Vrouw! 2020, 13 t/m 15 maart, in je agenda, zet jezelf op ‘gaan’ in het Facebook event en mis het niet!