Izé Personal 2 Style

Izé Personal 2 Style

Izé Personal 2 Style

Izé Personal 2 Style – Stylist & Personal shopper – Ilse Zijlstra-Efdé 

Speedstyling op Vrouw! 

Iemand mooi en comfortabel laten voelen door middel van styling is een kunst. Je hebt vast wel een miskoop of item welke je moeilijk vindt te combineren in jouw garderobekast. Neem het mee! Tijdens Vrouw! gaan wij door middel van een speedstyling sessie op zoek naar een outfit die bij jou past.

Welke kleuren flatteren mij?
In welke kleding zie je er fashionable uit?
Welke kleding past bij mijn persoonlijkheid?
En hoe verhul je een buikje in kleding?
Of hoe kun je de heupen verdoezelen?

Speedstylingsessies

In korte tijd ( 20 min ) worden waardevolle tips gegeven waar je direct mee aan de slag kan en gaan shoppen in de winkel. Iedereen wil er goed uit zien, maar helaas zijn er maar weinig mensen echt tevreden over hun lichaam. Er goed gekleed uitzien heeft niets te maken met de kledingmaat. In elke maat kun je er, met de juiste kleding fantastisch uitzien! Daar geef ik je graag tips over!

*De speedstylingsessies zijn inmiddels volgeboekt.*

Metamorfoses door Izé Personal 2 Style 

Tijdens Vrouw! geeft Ilse Zijlstra-Efdé van Izé Personal 2 style op vrijdag en zondag twee vrouwen een volledige metamorfose. Van de kleding tot het haar en make-up; alles wordt helemaal anders. Het eindresultaat van de metamorfoses wordt op het beautyplein gepresenteerd. De vrouwen zullen hun ogen niet geloven als ze het eindresultaat zien!

Tijden presentatie metamorfoses:

Vrijdag 9 maart: 16:30 – 16:45 & 20:30 – 20:45

Zondag 11 maart: 13:30 – 13:45 & 16:00 – 16:15

Izé Personal 2 Style doet:

Personal styling en shopping – stijladvies – garderobe check – style event – pop up store aan huis – workshops – mannenstyling – freestyling stylist o.a. vor Zalon by Zalando – opgeleid door Danie Bles Amterdam