Live muziek bekend van The Voice of Holland

Live muziek bekend van The Voice of Holland

Voor een muzikale break tijdens het shoppen op Vrouw! geniet je van spectaculaire optredens van Bram Houg, Silke Klungel & Ronald Klungel bekend van The Voice of Holland. Als dynamische duo’s verzorgen zij elke dag voor heerlijke sounds!

Bram Houg
Bram Houg is 23 jaar, komt uit Amsterdam en nam deel aan het achtste seizoen van The Voice Of Holland. Hij bleef bij het publiek niet onopgemerkt, zijn Voice Battle is met anderhalf miljoen views de best bekeken battle van het seizoen. In de hoek van Bram’s favoriete artiesten, waaronder Charlie Puth, James Arthur en Shawn Mendes, is Bram druk bezig met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek. Daarvan bracht hij al 2 eigen singles uit, Live In The Light en Write The Unwritten, meer nieuwe muziek en een EP is onderweg!

 

 

Silke van de Klundert
Silke van de Klundert is een 18-jarige zangeres uit Amersfoort. Je kunt haar kennen van The voice of Holland seizoen 8 waarbij ze tot aan The Knock-outs kwam. In haar vrije tijd is ze vaak achter de piano te vinden en schrijft ze ook haar eigen liedjes. Daarnaast danst ze al meer dan 10 jaar in de stijl hiphop. Muzikaal dat is ze zeker, druk werkende aan haar eigen sound waarbij ze het liefst zingt in de genres Pop en RnB.

 

 

 

 

Ronald Klungel
De Groningse zanger Ronald Klungel is een bekend gezicht in het muzikale circuit van Nederland. Hij wist zich tijdens zijn deelname aan The Voice of Holland (2018) te plaatsen voor de liveshows, waar hij net afviel voor de halve finale. Ronald houdt vooral van pop- en soulmuziek en laat zich inspireren door artiesten zoals Justin Timberlake, James Arthur en Stevie Wonder. Momenteel is hij vaak te vinden in verschillende studio’s, waar hij druk bezig is met het schrijven van zijn eigen muziek.

Tijden optredens:
Vrijdag 8 maart 2019 – 16.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 9 maart 2019 – 12.00 uur & 15.30 uur
Zondag 10 maart 2019 – 12.00 uur & 15.00 uur