North Model Scouting

North Model Scouting

North Model Scouting

NORTH MODEL SEARCH OP VROUW!

North Model Scouting heeft zojuist haar deuren geopend om samen met Fourteen Model Management Amsterdam het volgende top model uit het noorden te ontdekken! Om dat groots te vieren organiseert North Model Scouting samen met Vrouw! de eerste editie van de North Model Search op 10 maart tijdens Vrouw! in het WTC Expo Leeuwarden.

Speciaal voor deze dag vliegen wij de grootste modellenbureaus uit Parijs, New York en Londen in om samen met ons op zoek te gaan naar het volgende top model uit het noorden.

Deelname aan dit evenement is gratis, iedereen is welkom om te leren van deze ervaring en je hebt geen portfolio nodig!  Ervaring is ook niet vereist. Gedurende de dag word je namelijk voorbereid door de beste catwalk coach van Nederland, waarna jij je op de catwalk mag presenteren aan de modellenbureaus. Je maakt kans om 3 maanden intensief voorbereid te worden bij Fourteen Model Academy om vervolgens jezelf te mogen presenteren aan de modellenbureaus in Parijs en een contract binnen te slepen!

Locatie: Vrouw! – WTC Expo, Entree West, Slauerhoffweg Leeuwarden

Tijden: 10:00 – 18:00

Online aanmelden tot: vrijdag 2 maart via www.fourteenmodelacademy.com. Na 2 maart kan je je op 10 maart tussen 09:30 en 10:30 inschrijven bij de infobalie in het WTC Expo.

Dagindeling

De model search begint op 10 maart om 14:00 uur. Zorg dat je vóór 13:00 uur aanwezig bent om deel te kunnen nemen hieraan. Meedoen aan de catwalk trainingen? Dan zijn de deuren voor jou geopend vanaf 10:00 uur.

Ervaring is niet nodig voor deze dag, maar wat wel?

Een strakke broek en shirt (voorkeur donkere broek en wit shirt).

Vrouwen: Hakken (Als je dit al in je bezit hebt).

Mannen: Comfortabele schoenen (Voorkeur: geen sneakers).

*Toegang voor ouders / bezoekers: Ouders / bezoekers kunnen de North Model Search bezoeken met een toegangskaartje voor Vrouw!.

North Model Scouting is ook met een stand aanwezig op Vrouw! 2018. Bij deze stand biedt North Models iedereen catwalk training en advies op het gebied van poseren voor de camera aan.

*Gratis toegang tot Vrouw! voor deelnemers aan de North Model Scouting. Ouders of gasten welke meekomen dienen wel entree voor Vrouw! te betalen.