Bekijk hieronder welke activiteiten er tijdens Vrouw! 2018 plaatsvinden op het hoofdpodium.

Vrouw! modeshow

Een van de topevenementen tijdens Vrouw! 2018 is de Vrouw! modeshow. In samenwerking met Jamm Models, kun je je tijdens de modeshow laten inspireren door de nieuwste voorjaarstrends. Haar en visagie wordt mede mogelijk gemaakt door Facefacts Academy. De modeshow vindt 3 keer per dag plaats op het Vrouw! hoofdpodium en mag je zeker niet missen tijdens je bezoek aan Vrouw!


Deelnemers Vrouw! modeshow

Ticha’s damesmode / Paulien / Mosselman bodyfashion / Billy & Lilly/ No Nonsense / Tasjekopen.nl /Inuz / Klaversma /  Label L / Fabs schoenen / Diva Sports

 

Live optreden van Danny Froger

Danny Froger werd op 7 januari 1988 geboren en groeide natuurlijk op met muziek. Van kleins af aan werd er gezongen en met een naam als Froger was hij bijna voorbestemd om ‘het vak’ in te gaan.

Op 16-jarige leeftijd vond vader René hem rijp voor een openbaar optreden, en dat werd dan maar gelijk de Arena! 50.000 enthousiaste Froger fans sloten de nieuwe telg in hun armen. Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker.

Na alle reality soaps waarin hij uiteraard een rol vervulde is hij er nu dan ook klaar voor zijn eigen weg te gaan. Zo is Danny na zijn deelname aan Expeditie Robinson veelvuldig in de media gekomen.

De afgelopen weken is Danny Froger druk geweest met de promotie van zijn vrolijke up tempo single getiteld “Omdat ik zoveel om je geef”. Deze single doet het uitstekend in de diverse Nederlandstalige hitlijsten.

De laatste 2 jaar heeft Danny Froger zich ontwikkeld tot de zanger die hij nu is, een uitstekende performer die helemaal op zijn plek is op een Nederlandstalige avond maar zeker ook op een sjiek bedrijfsfeest. Met de ervaring die hij opdoet als vaste zanger in de bekendste kroeg van Nederland “de Bolle Jan” in Amsterdam en tijdens vele buitenlandse optredens, in bijvoorbeeld Portugal, Oostenrijk en Spanje, weet hij als geen ander het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen met een repertoire dat hij moeiteloos kan aanpassen en dat uit volle borst meegezongen zal worden.

Kortom: het optreden van Danny Froger op 11 maart 2018 tijdens Vrouw!  belooft een groot feest te worden!

Live optredens van Demi van Wijngaarden 

Op haar 12e begon Demi (1998) met zingen. Haar talent viel meteen op en een jaar later stond ze in de finale van The voice kids. Haar auditie filmpje waarin ze “Something’s Gotta Hold On Me” zingt is met bijna 46 miljoen hits 1 van de best bekeken Voice audities ooit.

Na The voice kids heeft Demi verschillende singles opgenomen waarvan er 1 de iTunes top 10 behaalde.

Demi is zich door de jaren heen altijd blijven ontwikkelen als zangeres met een voorkeur voor Soul, R&B en Pop. Na het halen van haar diploma richt Demi haar pijlen nu op haar muzikale carrière. Demi wordt gezien als 1 van de meest veel belovende zangeressen van het land. In 2017 zet ze bij de Blind Auditions van The Voice of Holland de hele zaal op zijn kop en blaast ze de juryleden uit hun stoel! Momenteel is ze nog steeds in de race voor de titel The Voice of Holland 2018 in het team van Ali-B.

Naast het zingen is Demi ook erg actief op social media, je kan haar volgen via Instagram en Facebook. Hier krijg je een kijkje in haar leven en blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Demi heeft ook haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatst zijn met grote regelmaat vlogs en covers. Zij zingt haar versie van bekende liedjes.

Op 9 en 10 maart 2018 komt Demi de bezoekers van Vrouw! omverblazen met twee spectaculaire optredens. 

The LOVE show – Trouwen of (s)ex?

Diederik van Maren, love coach en auteur van het boek ‘Trouwen of SEX?  geeft je tijdens The LOVE show de beste tips & tricks om een serieuze, langdurige relatie te vinden.

Love coach Diederik helpt vrijgezelle dames naar het vinden van een geweldige partner. Hoe zorg je ervoor dat daten leuk en spannend is, en je de liefde van je leven kan vinden? Hoe denken mannen eigenlijk over zo’n ontmoeting? Heb je wel of geen seks de eerste keer? Diederik van Maren geeft je precies dié adviezen die je daarvoor nodig hebt. Alles vanuit de gedachte van een man, hoe hij erover denkt en waarom hij de dingen soms anders ziet dan een vrouw.

Barbara Nanninga, de bekende psycholoog/coach van o.a. RTL 4, geeft op zaterdag 10 maart tijdens The LOVE show gouden tips om van je onzekerheid af te komen, de juiste partner te selecteren en voor eens en voor altijd af te rekenen met alle dating clichés.

Samen zorgen ze ervoor dat daten weer leuk en spannend wordt. Een leuke, onthullende, grappige én spannende show, waar eigenlijk iedereen een keer naar toe zou moeten, of je nou single bent of niet.

Love coach Diederik van Maren 

 Wheel Sensation 

 

Op vrijdag 9 maart en zondag 11 maart komt Laura Stullich van Wheel Sensation tijdens Vrouw! een spetterde show geven.

Laura Stullich  is opgegroeid in Marburg (Duitsland), waar ze rhönrad als wedstrijdsport heeft geleerd in de club TSV Marburg Ockershausen op 10 jarige leeftijd. Ze deed al snel mee met nationale en internationale wedstrijden. Binnen 4 jaar behoorde ze bij de top van de wereld en werd vice-wereld kampioen. Twee jaar later was ze nog sterker op de wereld kampioenschappen in 2005 door alle 4 de gouden medailles te behalen. In 2011 heeft ze nogmaals meegedaan aan de wereld kampioenschappen en won ze 3 gouden medailles en 1 zilveren.

Tijdens wedstrijden ontmoette ze de Nederlandse sporters Boy. Snel kwamen deze twee atleten samen en ontwikkelde duo shows. Samen richtten ze hun eigen bedrijf op, “Wheel Sensation’ in Amsterdam. Al meer dan 10 jaar is Laura artiest, nationaal en internationaal met solo en duo optredens. Onder andere in het circus, variété, zakelijke evenementen, sport gala’s, tournees op cruiseschepen en particuliere evenementen. Daarnaast vind Laura het leuk om hun kennis te delen. Jarenlang traint ze al jonge atleten in binnen- en buitenland.

In 2013 had Laura haar talent bewezen, op het WK in Chicago waar zij opnieuw 2 gouden medailles won en in 2014 zilver op de World Team Cup in Berlijn. In 2016 hebben Boy en Laura  gezamenlijk hun eigen oefenruimte in Zaandam gekocht genaamd “Circus Sensation” waar ze trainen voor hun eigen shows en lesgeven aan alle doelgroepen.