Binnenkort maken we meer activiteiten op het hoofdpodium van Vrouw! 2019 bekend. Houd onze website goed in de gaten!

Live muziek bekend van The Voice of Holland

Voor een muzikale break tijdens het shoppen op Vrouw! geniet je van spectaculaire optredens van Bram Houg, Silke Klungel & Ronald Klungel bekend van The Voice of Holland. Als dynamische duo’s verzorgen zij iedere dag heerlijke sounds en fijne deuntjes!

Bram Houg
Bram Houg is 23 jaar, komt uit Amsterdam en nam deel aan het achtste seizoen van The Voice Of Holland. Hij bleef bij het publiek niet onopgemerkt, zijn Voice Battle is met anderhalf miljoen views de best bekeken battle van het seizoen. In de hoek van Bram’s favoriete artiesten, waaronder Charlie Puth, James Arthur en Shawn Mendes, is Bram druk bezig met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek. Daarvan bracht hij al 2 eigen singles uit, Live In The Light en Write The Unwritten, meer nieuwe muziek en een EP is onderweg!

 

 

Silke van de Klundert
Silke van de Klundert is een 18-jarige zangeres uit Amersfoort. Je kunt haar kennen van The voice of Holland seizoen 8 waarbij ze tot aan The Knock-outs kwam. In haar vrije tijd is ze vaak achter de piano te vinden en schrijft ze ook haar eigen liedjes. Daarnaast danst ze al meer dan 10 jaar in de stijl hiphop. Muzikaal dat is ze zeker, druk werkende aan haar eigen sound waarbij ze het liefst zingt in de genres Pop en RnB.

 

 

 

 

Ronald Klungel
De Groningse zanger Ronald Klungel is een bekend gezicht in het muzikale circuit van Nederland. Hij wist zich tijdens zijn deelname aan The Voice of Holland (2018) te plaatsen voor de liveshows, waar hij net afviel voor de halve finale. Ronald houdt vooral van pop- en soulmuziek en laat zich inspireren door artiesten zoals Justin Timberlake, James Arthur en Stevie Wonder. Momenteel is hij vaak te vinden in verschillende studio’s, waar hij druk bezig is met het schrijven van zijn eigen muziek.


Tijden optredens:

Vrijdag 8 maart 2019 – 16.00 uur & 19.00 uur
Zaterdag 9 maart 2019 – 12.00 uur & 15.30 uur
Zondag 10 maart 2019 – 12.00 uur & 15.00 uur

Lucht Acrobatiek & Led Cube Show

Lucht Acrobatiek & Led Cube Show

Laura en Boy zijn al meer dan 18 jaar actief in de Rhönrad Sport. Het winnen van de gouden medailles op het Wereld Kampioenschap zagen ze als een goede start voor een professionele show carrière. Inmiddels na 7 jaar showervaring hebben de artiesten meer dan 10 verschillende disciplines in hun portfolio en verzorgen ze gemiddeld 250 optredens per jaar in het binnen- en buitenland.

Dit jaar kun je ze bewonderen op ons hoofdpodium op vrijdag 8 maart om 15.00 uur en 18.45 uur en zondag 10 maart om 13.00 uur en 15.45 uur.

Jamm Model Search

Jamm Model Search

Doe tijdens Vrouw! mee met de Jamm Model Search op zaterdag 9 maart en word ontdekt als model! Maak kans om aangesloten te worden bij Jamm Models en volgend jaar mee te lopen tijdens de modeshow op de beurs Vrouw! Tijdens de search worden kandidaten voorgesteld aan de jury van Jamm Models en worden een aantal modellen uitgekozen om aangesloten te worden bij Jamm Models. De Model Search is for all sizes and ages. Bekijk hier de promovideo voor de Model Search!

Klik voor meer informatie op onderstaande flyer.

Interesse in deelname? Meld je aan via het inschrijfformulier of via info@jammmodels.nl.

Vrouw! Modeshow

Vrouw! Modeshow

Een van de topevenementen tijdens Vrouw! 2019 is de Vrouw! modeshow. In samenwerking met Jamm Models, kun je je tijdens de modeshow laten inspireren door de nieuwste voorjaarstrends. Haar en visagie wordt mede mogelijk gemaakt door Facefacts Academy. De modeshow vindt 3 keer per dag plaats op het Vrouw! hoofdpodium en mag je zeker niet missen tijdens je bezoek aan Vrouw!

Tijden modeshow: 
Vrijdag 8 maart 2019 – 14.00 uur, 17.00 uur & 20.00 uur
Zaterdag 9 maart 2019 – 11.00 uur, 13.00 uur & 16.00 uur
Zondag 10 maart 2019 – 11.00 uur, 14.00 uur & 16.00 uur