Bekijk hier de workshops en activiteiten van Vrouw! 2019. Binnenkort maken we meer bekend dus houd onze website goed in de gaten!

Workshop Ge-Stipt

Tijdens Vrouw! 2019 kan je al je creativiteit kwijt in de workshop Ge-Stipt. Stippen op porselein is net als Yoga ontspannend leren loslaten met als bonus het eindresultaat een prachtig kunstwerk(je). Een bijkomend voordeel is dat je niet op z’n kop hoeft te gaan staan, maar ”gewoon” aan tafel kan zitten.

Het is een heerlijke hobby waarin je op een leeg bordje vaasje of sieraad iets prachtigs kan creëren. In iedereen schuilt een kunstenaar en echt iedereen kan stippen! Het is zeer toegankelijk en heerlijk om te doen.

Ik (Brechtje) ben uitgenodigd om deel te nemen aan de beurs Vrouw! in Leeuwarden komende editie. Super gaaf, ik voel mij zeer vereerd!

Op Vrouw! ga ik de mini-workshop Ge-Stipt geven en jullie op de hoogte stellen van de nieuwste stip materialen, technieken, voorbeelden, ideeën en alles er om heen! Medio Januari zal het workshop schema voor de beurs online komen op mijn website en de website van Vrouw!.

ANWB Ladies Pech Onderweg Cursus 

Het zal je maar gebeuren: ben je op pad met je vriendinnen voor een gezellig dagje Amsterdam en dan krijg je halverwege de rit een lekke band! Wat doe je dan? Wegenwacht Cees Troost geeft op Vrouw! de ‘Ladies Pech Onderweg Cursus’ waarin hij stapsgewijs laat zien hoe je zelf een wiel kunt wisselen. Ook het vervangen van een lampje zal (bijna) iedereen daarna in een handomdraai kunnen doen.

Cees Troost legt de werking van diverse onderdelen van de auto uit. Voor velen zal de wondere wereld onder de motorkap na de workshop dan ook wat begrijpelijker zijn.

Mocht iemand binnenkort met pech komen te staan, de Wegenwacht is dag en nacht bereikbaar via tel.nr. 088-2692 888 en ook via de Wegenwacht-app.

Ibiza portemonneetje maken met HippyCow

HippyCow geeft op Vrouw! een super leuke en toegankelijke workshop “Ibiza portemonneetje maken”. Ik, Denise heb de afgelopen 5 jaar op de leukste hippiemarkten van Ibiza mijn zelfgemaakte tassen verkocht en daarbij heel veel inspiratie op gedaan. Waan je even op het mooie, zonnige eiland door te werken met materialen zoals touw, koeienhuid, schelpjes, etc.

In deze workshop zoek jij zelf het lapje leer/huid uit, met de revolvertang maak je gaatjes aan de zijkanten die je met touw aan elkaar vast rijgt. Vervolgens bevestig je de magneetsluiting en wordt het portemonneetje afgemaakt met een leuke bedel naar keuze. Jouw eigen creatie is geboren!