Tijdens Vrouw! worden er door diverse exposanten op het workshopplein of bij de stand zelf leuke workshops gegeven. Bekijk hieronder de verschillende workshops en activiteiten welke plaatsvinden op Vrouw! 2018.

Workshop bloemschikken met bloomon

Wil jij leren hoe je zo’n mooie bloomon bos perfect laat shinen? Meld je dan aan voor onze workshop bloemschikken – the bloomon way! waar we in anderhalf uur tijd dé tips en tricks van onze bloemstylisten met je delen. Het líjkt simpel, maar het is nog een hele kunst om je bloemen helemaal ‘picture perfect’ in hun vaas te krijgen. Het mooie is: schikken kun je leren! Het resultaat van de workshop? Een perfect geschikte bloomon bos die je natuurlijk mee naar huis neemt.

De tickets voor de bloomon workshop zijn verkrijgbaar op onze website: https://vrouw-beurs.nl/kaarten-kopen/.

PS: Er zijn maar 15 plaatsen per workshop beschikbaar en de workshops zitten snel vol; dus schrijf je snel in!

Tijden:
Zaterdag 10 maart van 11.00 uur – 12.30 uur
Zaterdag 10 maart van 12.30 uur – 14.00 uur
Zaterdag 10 maart van 14.30 uur – 16.00 uur

De workshop wordt gegeven op het wooninspiratie plein

Kosten:
€ 30,00 per persoon

Veel plezier!

NORTH MODEL SEARCH OP VROUW!

North Model Scouting heeft zojuist haar deuren geopend om samen met Fourteen Model Management Amsterdam het volgende top model uit het noorden te ontdekken! Om dat groots te vieren organiseert North Model Scouting samen met Vrouw! de eerste editie van de North Model Search op 10 maart tijdens Vrouw! in het WTC Expo Leeuwarden.

Speciaal voor deze dag vliegen wij de grootste modellenbureaus uit Parijs, New York en Londen in om samen met ons op zoek te gaan naar het volgende top model uit het noorden.

Deelname aan dit evenement is gratis, iedereen is welkom om te leren van deze ervaring en je hebt geen portfolio nodig!  Ervaring is ook niet vereist. Gedurende de dag word je namelijk voorbereid door de beste catwalk coach van Nederland, waarna jij je op de catwalk mag presenteren aan de modellenbureaus. Je maakt kans om 3 maanden intensief voorbereid te worden bij Fourteen Model Academy om vervolgens jezelf te mogen presenteren aan de modellenbureaus in Parijs en een contract binnen te slepen!

Dagindeling

De model search begint op 10 maart om 14:00 uur. Zorg dat je vóór 13:00 uur aanwezig bent om deel te kunnen nemen hieraan. Meedoen aan de catwalk trainingen? Dan zijn de deuren voor jou geopend vanaf 9:30 uur.

Ervaring is niet nodig voor deze dag, maar wat wel?

Een strakke broek en shirt (voorkeur donkere broek en wit shirt).

Vrouwen: Hakken (Als je dit al in je bezit hebt).

Mannen: Comfortabele schoenen (Voorkeur: geen sneakers).

*Toegang voor ouders / bezoekers: Ouders / bezoekers kunnen de North Model Search bezoeken met een toegangskaartje voor Vrouw!.

Locatie: Vrouw! – Westcord Hotel Heliconweg 52

Tijden: 9:30 – 18:00

Online aanmelden tot: vrijdag 2 maart via www.fourteenmodelacademy.com. Na 2 maart kan je je op 10 maart tussen 09:30 en 12:30 inschrijven bij de balie in het Westcord Hotel.

North Model Scouting is ook met een stand aanwezig op Vrouw! 2018. Bij deze stand biedt North Models iedereen catwalk training en advies op het gebied van poseren voor de camera aan.

*Gratis toegang tot Vrouw! voor deelnemers aan de North Model Scouting. Ouders of gasten welke meekomen dienen wel entree voor Vrouw! te betalen.

Workshop ‘ontdek jouw woonstijl’ door WonenbyEs

Op het wooninspiratie plein vind je interieurstyliste Esther van WonenbyEs. Zij stelt zich graag aan jullie voor:

Ik ben Esther en ik heb mijn eigen bedrijfje genaamd WonenbyEs. Afgelopen jaar heb ik samen met mijn vriend een vervallen pakhuis volledig verbouwd. De indeling en styling heb ik geheel zelf gedaan en ik besloot mijn foto’s online te zetten op mijn instagrampagina. Sindsdien zijn er super leuke dingen op mijn pad gekomen. Mijn huis is te zien geweest in een aflevering van BinnensteBuiten, als binnenkijker op de website van Loods5 en ik ben gastblogger en bij FabrykDesign geworden.

Ik ga creatief om met verschillende woonstijlen en het combineren daarvan tot een geheel is echt mijn ding.

Tijdens Vrouw! 2018 ga ik de groepsworkshop ‘ontdek jouw woonstijl’ verzorgen, daarnaast kan je je ook inschrijven voor een één op één sessie, waarin ik je help met jouw ‘woonfrustratie’. Geef je op voor de workshop ‘ontdek jouw woonstijl’ of de ‘woonfrustratie’ sessie via m.vanderweijde@wtcexpo.nl. Geef hierbij aan welke dag en tijd je voorkeur heeft.

Workshop ‘ontdek jouw woonstijl’

Kun jij ook eindeloos op pinterest of in woonmagazines kijken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schuif dan gezellig aan bij mijn workshop ‘ontdek jouw woonstijl’.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het ontdekken van jouw persoonlijke stijl en ga je zelf een moodboard samenstellen met de stapels woontijdschriften en stoffen/kleurstalen die ik meebreng. Ik geef je tips waar je op moet letten en hoe je vanuit het moodboard verder aan de slag kunt.

Duur: 30 minuten

Kosten: 5 euro p.p.

De workshop is voor minimaal 4/5 en maximaal 10 personen.

Tijden

Vrijdag 9 maart: 14:00 – 14:30 / 16:00 – 16:30 / 19:00 – 19:30

Zaterdag 10 maart: 13:00 – 13:30 / 15:00 – 15:30 / 17:00 – 17:30

Zondag 11 maart: 11:00 – 11:30 / 13:00 – 13:30

Hulp bij jouw woonfrustratie

Heb je het gevoel dat je nog iets mist in je huis of weet je niet welke meubels, kleuren, materialen of accessoires je moet kiezen? Kom dan langs voor een één op één sessie. Om je goed te kunnen helpen wil ik je vragen om meerdere duidelijke uitgeprinte foto’s mee te nemen van de ruimte waar je advies over wilt hebben. Tip: volg ook de workshop ‘ontdek jouw woonstijl’ tijdens Vrouw!. Dit is uiteraard niet verplicht.

Tijden

Vrijdag 9 maart: 15:00 – 15:30 / 15:30 – 16:00 / 17:00 – 17:30 / 20:00 – 20:30

Zaterdag 10 maart: 14:00 – 14:30 / 14:30 – 15:00 / 16:00 – 16:30

Zondag 11 maart: 12:30-13:00 / 14:00 – 14:30 / 14:30 – 15:00

Workshop Handletteren: letters en woorden tekenen!

Altijd al eens willen leren handletteren? Dat kan tijdens Vrouw!. Kom feestelijk kennis maken met handletteren van Marjan Letterd.

Marjan: Ik kan nu wel zeggen dat het een verslavende hobby is! Naast mijn baan bij H&M ben ik veel tijd kwijt aan het tekenen in opdracht, denk hierbij aan geboorte, verjaardag, jubileumposters en kaarten! Elke maand geef ik wel workshops in handletteren en hoop ik hierbij anderen te inspireren.

Vrouw! 2018 wordt mijn 3de beurs! Voor gegaan zijn OH MY DAY en de hobby &  vrije tijds beurs waar ik korte workshops heb gegeven in een vlaggenlijn te letteren. Dit vond ik zo bijzonder om te doen! Op deze beurs gaan we met een kaart aan de slag + een papierklem cadeau.

Zaterdag ga ik samen met Roelyke (Lettersbylyke ) een handlettermarathon organiseren. Elke 3 kwartier geven we een miniworkshop, hoe gaaf is dat! Om zeker te zijn van een plaats mag je reserveren door een mailtje te schrijven naar marjanletterd@gmail.com.

Ik heb er ontzettend veel zin in, jij ook?

Groet, Marjan Letterd en tot ziens op Vrouw!

Kosten workshop handletteren: €7,50 per persoon.

Workshop Power smoothie maken  incl. healthy bites & kindertraktatie  

Wil jij leren hoe je een groene smoothie kan maken? Of hippe healthy kinder – traktaties? Meld je dan aan voor onze power workshop via info@fruitbarsis.nl o.v.v. Vrouw Beurs 2018. Of kom langs op het workshopplein tijdens Vrouw! 2018.

Je wordt voor even een Sis – blendster, want je gaat je eigen smoothie preppen, portioneren & blenden. Dit kan een combinatie groente & fruit zijn of voor de iets minder gevorderde smoothie drinkers, alleen fruit.

Vraag jij je ook elk jaar weer af, wat voor hapjes je op tafel moet zetten tijdens die verjaardagen? Wij gaan ze maken, healthy style. Iedereen die het leuk vindt om kinder – traktaties te maken, kunnen blijven zitten.

Je zal verbaast zijn wat je kan maken van fruit. Tipje van de sluier: Prins & Prinses.

Elke 3 kwartier geven we deze workshop voor €8,50 per persoon.

Benieuwd wat wij nog meer doen in de Fruitbar Sis, check www.fruitbarsis.nl

 

Fruitige groetjes,

Team Sis

 

Workshop tekstsieraad maken   

By Mar biedt je een unieke kans om je eigen tekstsieraad te maken! Tijdens deze super leuke workshop leer je alle technieken die je nodig hebt om je eigen quote of een naam op een hanger of armband te slaan en ga je direct aan de slag. Je gaat dus naar huis met een uniek sieraad met jouw eigen tekst die je er zelf in hebt geslagen! Alvast inspiratie opdoen? Kijk op www.by-mar.com.

Korte workshops zijn er al vanaf €5,00 voor een kleine hanger inclusief koordje of sleutelring. Speciale beursaanbieding: voor een metalen armband betaal je nu maar €17,50! De metalen armbanden zijn van koper, messing of aluminium en passen altijd (en uiteraard altijd nikkelvrij).

Ik zie je op Vrouw!

Ben je niet zo creatief, maar wil je wel zo’n mooi sieraad? Check dan de webshop op www.by-mar.com.

Volg By Mar via facebook en instagram voor leuke winacties!

 

Workshop paintbar mini-event 

Kwast in de ene hand, wijntje in de andere. Paintbar is hét creatieve avondje uit. Waar we normaal gesproken in een leuke bar of restaurant schilderen, doen we dat nu op Vrouw!

Creëer in drie kwartier je eigen kunstwerk van begin tot einde (ja, we beginnen echt met een leeg doek!). Met onze stap-voor-stap instructie kan iedereen schilderen. Wij zorgen dat je trots met je zelfgemaakte schilderij naar huis gaat!

Durf jij het aan? Reserveer nu alvast een plekje want er zijn maar 8 plekjes per event beschikbaar.

Tickets via: https://www.paintbar.nl/alles-over-de-schilder-events-van-paintbar-op-vrouw-2018/

Tijden:

Vrijdag

14.30 | 16.30 | 18.30 | 20.30

Zaterdag en Zondag

11.00 | 13.00 | 15.00 | 17.00

Kosten: €10,- p.p.

De mini-events worden gegeven op het workshopplein.

Workshop creatief bloemschikken 

Creatief bloemschikken met takken? Kom naar deze leuke paas-workshop van Coby’s kracht & eenvoud.

We bieden jou een unieke kans om een leuke tafel of deur versiering te maken met als thema pasen. We werken met natuurlijke producten denk aan (wilgen)takken en buxus-groen, en uiteraard met kleuren wat bij jou woning past.

Samen met mijn dochter ga ik jullie begeleiden met het maken van deze versiering. Je mag lekker je eigen creativiteit gebruiken en er een eigen draai aangeven. Omdat we met producten werken die niet snel ten einde gaan zul je plezier hebben van deze versiering tot wel na de paas dagen.

Je mag vrijblijvend aanschuiven bij onze workshop, de kosten ervan bedragen €7,50.

Wil je deze workshop niet missen? Of ben je met een grote groep? meld je dan alvast aan via krachteneenvoud@outlook.com

We zien jullie graag op onze workshop tijdens Vrouw 2018!

Kookdemonstraties door Roberto Violante

Op vakantie geweest in Italië en heerlijk gegeten. Eenmaal weer thuis wil je deze gerechten ook zelf klaarmaken. Dat kan wel eens lastig zijn omdat je de juiste ingrediënten niet kunt vinden en geen recept hebt. We maken het jullie gemakkelijk met onze Italiaanse cooking box. In deze box zitten alle echte Italiaanse ingrediënten om een bijzondere maaltijd te maken. Kom naar onze kookdemonstraties tijdens Vrouw! en we laten jullie zien hoe eenvoudig het is om heerlijke echte Italiaanse antipasti en pastagerechten klaar te maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2015 is onze winkel Roberto Violante, echt italiaans in Heerenveen geopend. Meerdere keren per jaar reizen we af naar Italië op zoek naar nieuwe producten. Onze leveranciers zijn vaak kleine familiebedrijven die met veel passie ambachtelijke producten maken.

Bij ons vind je de echte Italiaanse producten zoals bijzondere olijfolie, ambachtelijke pasta, maar ook kant en klaar maaltijden bijvoorbeeld lasagne.  Heb je een feestje dan kunnen we ook onze huisgemaakte antipasti en Italiaanse schotels voor je verzorgen.

 

A presto, arrivederci!

Wooninspiratie plein 

Nieuw op Vrouw! is het wooninspiratie plein! Op dit plein vind je vier showkamers welke stijlvol zijn ingericht door Fabryk-Design en By Alberts. Laat je inspireren door de nieuwe interieurtrends en krijg interieuradvies van WonenbyEs.

Fabryk-Design – Puur & Stoer Wonen

Een interieur met karakter passend bij jou, dat is waar wij voor gaan! Onze kracht is het eigen ontwerp van meubels en accessoires, die we ook zelf produceren. Daardoor heb je altijd een uniek item, die de aandacht krijgt die het verdient. We maken gebruik van stoere en robuuste materialen waaronder veel hout en staal. Het mixen van stijlen heeft de juiste uitstraling bij jouw leefruimtes.

Naast het ontwerp van meubels en accessoires, hebben wij een team met enthousiaste stylisten. Zij kunnen alle woonwensen vertalen naar een advies op maat of een middag hands on aan de slag. Bij Fabryk Design kan het allemaal, maatwerk staat bij ons voorop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By Alberts 

By Alberts in Workum is een familiebedrijf wat al meer dan 100 jaar bestaat! Bij ons staat ambachtelijke kwaliteit voorop. By Alberts kun je terecht voor verf & behang, hebbegoeds en advies op het gebied van kleur, interieur en styling. In onze sfeervolle winkel in Workum vind je een ruim assortiment behang, verf en een uitgebreide collectie Hebbegoeds van oa Zusss, Madamstoltz, fabrykdesign en Hk Living!